Wipro Gallagher werkt samen met EXOS voor optimaal digitaal hypotheekproces

Wipro Gallagher Solutions (WGS), een leverancier van bruikleende-software, heeft samengewerkt met EXOS Technologies om “optimale digitale ervaringen” te creëren voor zowel kredietverstrekkers als kredietnemers.

De bedrijven kondigden het combineren van de WGS NetOxygen Launchpad en NetOxygen LOS systemen met de EXOS-platform om kredietverstrekkers een volledig geïntegreerde, end-to-end digitale hypotheek ervaring.

“Samen creëren we een echte digitale ervaring gericht op zowel de geldschieter en de lener,” zei Scott Dunn, hoofd productmanagement en strategie bij Wipro Gallagher Solutions. “EXOS deelt onze visie op het creëren van optimale digitale ervaringen voor iedereen die betrokken is bij het oorsprongsproces, en we zijn verheugd om dit strategische partnerschap op zijn plaats te hebben.”

De integratie verhoogt de transparantie en versnelt doorlooptijden doordat gebruikers hun beoordeling en ondertekening van afspraken rechtstreeks kunnen plannen via de Launchpad-portal, op het moment en de datum die voor hen handig is. Leners ontvangt dan onmiddellijke afspraak kennisgeving, die informatie over hun taxateur of ondertekening agent omvat.