Quicken Loans en Amrock pionier eerste RON eClosing in N.C.

Quicken Loans aangekondigd voltooiing van de allereerste remote online notaris (RON) hypotheek sluiten in North Carolina – een maand na de noodsituatie video notarisatie wetsvoorstel werd ondertekend in de wet.

Het bedrijf werkte samen met Amrock, een leverancier van digitale sluitingen, om de RON eClosing uit te voeren.

“Moderne technologie blijft een proces dat historisch omslachtig en papier-intensief is omgezet in een eenvoudige, naadloze ervaring. RON is een gemak in normale omstandigheden, maar het is uitgegroeid tot een noodzaak in deze ongekende tijden van sociale distantiëring als we ons richten op de gezondheid van onze klanten en veiligheid,” Quicken Loans CEO Jay Farner gezegd.

Als gevolg van de coronavirus crisis, North Carolina de wet vorige maand aan “toestaan dat cruciale zakelijke transacties, onroerend goed transacties, medische documenten, gerechtelijke documenten, en alle andere belangrijke documenten te notariële in een gezonde en opportuun wijze in deze tijd van stay-at-home orders en sociale distantiëren,” volgens North Carolina minister van Buitenlandse Zaken Elaine Marshall.