Plaza Home Mortgage biedt nu volledige eClosing

Plaza Home Mortgage heeft aangekondigd dat het nu biedt een volledige eClosing optie op alle conventionele Fannie Mae- en Freddie Mac-in aanmerking komende leningen afkomstig zijn in rechtsgebieden die digitale sluitingen mogelijk te maken.

Het bedrijf rolde volledige eClosing optie over zijn groothandel, nationale correspondent, en mini-correspondent kanalen. Het volledig digitale proces maakt elektronische handtekening en eNotarization voor alle documenten mogelijk, waardoor u geen “natte” handtekeningen en persoonlijke afspraken hoeft te maken.

Naast eSignature en remote online notaris (RON), de volledige eClosing stelt afwikkeling agenten om kredietnemers hun afsluitende documenten elektronisch te sturen een of twee dagen voor de sluitingsdatum. Leners hebben ook meer tijd om het document te bekijken, vragen te stellen, en vervolgens eSign in een opgenomen audio / video sessie met een RON-gecertificeerde notaris.

“Onze volledige eClosing optie biedt een complete digitale ervaring voor zowel onze klanten en hun leners,” zei Mike Fontaine, chief operating officer en chief financial officer van Plaza Home Mortgage. “Eenvoudig gezegd, het is een verbetering die helpt transformeren lening origination, vooral gezien de noodzaak van de overgang naar een online, externe ervaring in onze huidige omgeving.”