Nexsys en Lemonade vereenvoudigen verificatieproces in de woningverzekering

Hypotheek tech provider Nexsys Technologies is een samenwerking aangegaan met verzekeringsmaatschappij Lemonade om de verzekering van de huiseigenaren verificatie proces te vereenvoudigen.

De bedrijven kondigden aan dat Lemonade nu beschikbaar is via Nexsys’ Clear HOI-platform, dat de traditioneel handmatige communicatie tussen hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen van huiseigenaren digitaliseert. De integratie stelt hypotheekverstrekkers in staat om de tool met nog meer klanten te gebruiken.

“Home financiering is volledig opnieuw ontworpen, transformeren van een pen-en-papier systeem naar een volledig digitale ervaring voor meer en meer kredietverstrekkers. Als hypotheekverstrekkers zijn aan te passen aan deze nieuwe realiteit, zijn ze het realiseren van knelpunten waar technologie kan worden ge├»njecteerd om hindernissen te wissen en het proces te verbeteren. Clear HOI is een oplossing die 21e-eeuwse innovatie toevoegt aan een van de resterende handmatige stappen in de hypotheektransactie,” aldus Mike Lyon, executive vice president van Nexsys Technologies.

Nexsys heeft ook een nieuwe set van applicatie programmering interfaces (API’s) die het mogelijk maken kredietverstrekkers om bewijs van verzekering rechtstreeks te verzamelen in hun lening origination systemen (LOS), terwijl ervoor te zorgen dat de privacy van een klant wordt beschermd.