Home Point Financial biedt digitale HELOC-producten aan via het platform van Figure

Home Point Financial heeft samen met Figure om haar klanten toegang te bieden tot een lening-oorsprong systeem voor home-equity kredietlijnen.

Door de samenwerking kunnen Home Point-klanten helocs digitaal afkomstig zijn via het Figure-software as a service (SaaS)-platform – scheertijd tijdens het leenproces.

“Als een instelling die zich richt op het verstrekken van innovatieve benaderingen van leningen, samen te werken met Figure zal ons in staat stellen om een baanbrekende HELOC product te brengen aan onze klanten in een recordtijd,” zei Willie Newman, president en CEO van Home Point Financial. “Onze nieuwe digitale HELOC aanbod verkort het tijdsbestek van de lening financiering door weken en biedt kredietnemers de mogelijkheid om het hele leenproces online te beheren.”

Het SaaS-platform van Figure is gebouwd op de Provenance-blockchain en biedt ook platforms voor het ontstaan van leningen voor leningen aan die afkomstig zijn van eigen vermogen, herfinanciering van studentenleningen, ongedekte consumentenleningen en eerste-pandrechten hypotheken.