Freddie Mac bevordert veteraan van het bedrijf tot VP van multifamily investeringen

Freddie Mac Multifamily heeft de verantwoordelijkheden van bedrijfsveteraan Ling Xu uitgebreid en haar benoemd tot vice president van multifamily investment en portfolio management.

Sinds xu in 2002 bij Freddie Mac kwam, heeft hij een uitgebreide rol op zich laten nemen, meest recent als senior director van multifamily portfolio strategie en uitvoering. In haar nieuwe functie zal ze marktrisico’s en kapitaalstrategie toevoegen aan haar huidige verantwoordelijkheden. Xu houdt momenteel toezicht op de multifamily portfolio strategie van het bedrijf portfolio, hedging, en balansbeheer.

Daarnaast zal ze werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van Freddie’s multifamily credit risk transfer uitvoeringen, met inbegrip van herverzekering, hele lening beleggingsfondsen, pc’s, en gestructureerde krediet risiconota’s.

“Ling is een sterke leider en is een belangrijk onderdeel van het waarborgen van Freddie Mac Multifamily kapitaalmarkt aanbod en risicomanagement blijft de standaard voor onze industrie, ” zei Robert Koontz, senior vice president van Freddie Mac Multifamily Capital Markets. “Terwijl we ons platform blijven verbeteren, kijk ik uit naar ling’s bijdrage aan ons voortdurende succes.”