CRE-bedrijf Buildout beveiligt nieuwe investeringspartner

Het in Chicago gevestigde Buildout is op weg naar uitbreiding na de wereldwijde private equity-onderneming The Riverside Company als nieuwe investeringspartner.

Sinds de oprichting in 2013 heeft het commerciële vastgoedmakelaarssoftwarebedrijf zijn initiële seed-investering van $ 300.000 gegroeid met een Series A-financiering van $ 8 miljoen van voortdurende partners, waaronder Susquehanna Growth Equity.

Volgens Buildout zal de nieuwe investeringsronde het mogelijk maken om de groei van het verkoop-, marketing- en ontwikkelingsteam te versnellen. Het bedrijf is ook van plan om meer middelen te investeren in zijn bestaande productsuite en nieuwe technologie te creëren.

“We hebben de basis gelegd voor een aantal ongelooflijk spannende ontwikkeling,” zei Jason Tillery, Buildout mede-oprichter en chief technology officer. “Door onze samenwerking met Riverside, zullen we in staat zijn om ons product development team uit te breiden en leveren een aantal van de beste tech CRE heeft gezien sneller dan we ooit hadden kunnen voorstellen.”