Apprise noemt nieuwe COO

Apprise, de multifamily taxatie business van Walker & Dunlop en GeoPhy, heeft brancheveteraan Nicole Urquhart-Bradley aangesteld als chief operating officer en managing director.

In haar nieuwe rollen zal Urquhart-Bradley samenwerken met de waarderingsleider van het bedrijf, Meghan Czechowski, bij het toezicht op alle aspecten van de beoordelingsactiviteiten van het bedrijf. Urquhart-Bradley heeft meer dan 30 jaar ervaring op het doen met commerciƫle taxatie en heeft een bewezen staat van dienst op het beheer en het aansturen van de groei van zowel kleine als grote waarderingsplatforms.

“Ik ben ervan overtuigd dat het partnerschap van Nicole zal sterk versnellen de uitbreiding van ons bedrijf, het bevorderen van onze missie van het brengen van de moderne beoordeling concept aan alle meergezinsschieters, eigenaren en exploitanten in de Verenigde Staten,” Tsjechischeowski gezegd.

Voordat hij bij Apprise kwam, was Urquhart-Bradley senior vice president strategie bij Bowery Valuation. Daarvoor werkte ze als hoofd van cushman & Wakefield’s taxatie- en adviespraktijk voor Noord- en Zuid-Amerika, waar ze een team van 600 medewerkers leidde in 65 kantoren.